Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Pokoje gościnne KAROLCIA

Adres obiektu Rybkówki 8b, 34-500 Zakopane
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 5 opinii
4.1
Wyposażenie 3.2
Czystość 3.4
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.2
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 3.8
Jakość do ceny 4.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 53

 
 

Andrzej Sieardzki
Dodano: 2016-01-02
Pobyt od: 2010-12-22 do 2015-12-27 IP: xx.170.83.37
 
 
  

Polecam święta w Willi Karolcia, byliśmy w okresie 22-27.12.2015. Wigilia bardzo dobrze przygotowana, dużo jedzenia, wspaniała atmosfera z góralskim zespołem. Śniadanie w formie bufetu- duży wybór, dla każdego coś smacznego :-) pokoje czyste, tv, ciepła woda i ciepło w pokoju!!! Święta w wilii KAROLCIA, to gwarancja spędzenia cudownych, radosnych świat.


 
 

jacekkxd
Dodano: 2014-08-10
Pobyt od: 2014-08-04 do 2014-08-09
 
 
    

Wszystko w jak najlepszym porządku. Nie wiem skąd tyle negatywnych komentarzy. Podczas naszego pobytu była także wycieczka szkolna, która umieszczona była po drugiej stronie domu, dlatego nie czuło się jej obecności, nawet podczas pory wieczornej. Jedzenie pyszne, śniadania pyszne i bardzo sycące :D szczególnie polecam kiełbaskę i domowe masło <3 atmosfera super. Pokoje typowe dla tego typu obiektów i ceny: czyli łóżka szafa półka :D idealny standard :D wrócimy za rok na pewno :D pozdrawiam


 
 

Janusz, monika
Dodano: 2014-01-13
Pobyt od: 2012-12-27 do 2014-01-03
 

A więc kompletna niezgodność oferty w Internecie z rzeczywistością, spędziliśmy w Karolci 6 dni, na powitanie gości wieczorek zapoznawczy, śmieszne, nie było szans nikogo poznać skoro goście zostali posadzeni gdzie popadnie, obiadokolacja w środku dnia, także jak wybierzecie się na miasto to obiad z głowy bo jest podawany od 14 do 16, w ciągu 6 dni nie zmieniono nam nawet ręczników (Ale to zarządzenie właścicielki)pomimo że byliśmy z małymi dziećmi,dopiero jak poprosiliśmy Panią Ole to dostaliśmy czyste ręczniki i to jest sprawa która była ok,te trzy panie które pracowały w tym pensjonacie bardzo miłe i przyjemne, a co do sylwestra to już w ogóle brak słów właścicielka poszła na ilość i zorganizowała sylwestra dla wszystkich z okolicznych willi a my goście pensjonatu siedzieliśmy zupełnie porozdzielani, musieliśmy się szukać żaby spędzić tego sylwestra razem, sala do tańczenia wielkości 3 na 3....a gości ponad 300....naprawdę NIE POLECAM


 
 

Mateusz
Dodano: 2013-09-24
Pobyt od: 2012-09-20 do 2012-09-23
 
 
   

Witam byłem dokładnie rok temu z wycieczką autokarową. Wszystko w jak najlepszym porządku bez żadnych problemów i myślę że w tym roku tez powtórzę wizytę. Serdecznie polecam


 
 

Ulasia
Dodano: 2013-05-17
Pobyt od: 2013-03-28 do 2013-04-03
 
 
  

Spedzilismy swieta Wielkanocne w willi karolcia. Jedzenie super, smieszy mnie opinia osob ktore musza dojadac i wynosza jedzenie ze stolowki to takie troche dziecinne. Zreszta najesc sie mozna do woli i o co sie prosi to sie dostaje, repety bez problemu. Jedzonko domowe takie jak u mamy. Wszystko co swiateczne do jedzenia poprostu super.Nie mam zdania co do imprez potancowek itp. Jedyne co mi sie nie podobalo to pokoje. Dwuosobowy pokoik malenki ciasny tv nie za bardzo,. prosze wlascicieli aby pomysleli o ewentualnym remonciku pokoi. Tak po za tym nie ma sie do czego przyczepic a wlascicielka b. sympatyczna a jej mama "babka z klasa". Napewno odwiedzimy jeszcze to miejsce.


 
ZADOWOLONA WA-WA
Dodano: 2012-07-09
Pobyt od: 2012-06-23 do 2012-06-27
 

Witam nie zgadzam się z z opinią Pani Ani smiechu warte wypadało by się liczyc z innymi wczasowiczami a nie bawić się i kwiczeć do rana a co do śniadania nie wiem czy Pani ma pojęcie słowo bufet konsumuje sie na stołówce a nie wynosisię ukradkiem kanapki czy jogurciki bo szkoda sobie dokupic Ludzie litosci zastanówcie się co piszecie Pozdrawiam poooolecam ośrodek jak równierz nową karczme GÓRALSKO


 
Ania z Łodzi
Dodano: 2012-07-01
Pobyt od: 2010-02-24 do 2010-02-27
 

23.06.2012 zamieściłam niekorzystną opinię o pensjonacie "Karolcia", a właściwie o jej właścicielce. I co? I moja opinia została usunięta. Ciekawe, czy kolejny raz administrator strony również to zrobi. Zaryzykuję. Najgorsze miejsce jeśli chodzi o właścicielkę w jakim do tej pory byliśmy. Miejsce nie nadaje się dla grup zorganizowanych, które chcą odpocząć i zrelaksować się zwłaszcza przy muzyce. Właścicielka chwilę po 22-drugiej wyrwała wtyczkę z kontaktu od sprzętu grającego i krzyczała, że mamy iść spać, jak do małych dzieci.W programie był wieczorek taneczny i grill w szałasie.Były potrawy z grilla na talerzu w jadalni, a wieczorek przy trzeszczącym sprzęcie, który udało się uruchomić na pół godziny, bo potem... pisałam wyżej co było. Ze stołówki nie można było zabrać nawet kromki(przysłowiowego suchego)chleba, ani zrobić sobie kanapki na podroż powrotną. O zabraniu posiłku dla osoby, która nie zeszła do stołówki nie było nawet mowy. Właścicielka zawracała każdą osobę ze schodów, jak tylko zauważyła,że ktoś wziął ze śniadania jogurt za 0,59gr, lub kromkę chleba, bo wędlinę i inne dodatki miał w pokoju,żeby zrobić sobie np. drugie śniadanie. Koszmar. Obsługa osób tam pracujących była na najwyższym poziomie, życzliwe, chętne do pomocy, uśmiechnięte.Wielki kontrast miedzy Nimi a właścicielką. Polecam dla równowagi właściciela z Yacht Clubu w Augustowie nad Jeziorem Białym, to jest GOŚĆ.


 
Jakub Żak z Gośćic
Dodano: 2012-06-22
Pobyt od: 2012-06-15 do 2012-06-30
 

Super ośrodek. Rewelka.


 
Ilona i Krzysztof Gerke
Dodano: 2012-04-10
Pobyt od: 2012-04-05 do 2012-04-09
 

bardzo polecam willę Karolcia.spędziliśmy tam cudowne święta Wielkanocne.na pewno jeszcze tam wrócimy.dziękujemy i pozdrawiamy.


 
Dorota z rodziną
Dodano: 2012-04-09
Pobyt od: 2012-04-06 do 2012-04-10
 

Pierwszy raz spędziliśmy święta Wielkanocne poza domem i muszę przyznać, że trafiliśmy w cudowne miejsce. Cały nasz pobyt był super zorganizowany, od piątku do samego poniedziałku, atrakcje były i dla dorosłych jak i dla dzieci. Pokoje czyste, właściciele życzliwi a posiłki poprostu rewelacja. Wszystko pyszne, świeże i z pewnością gotowane od serca. Polecam wszystkim ten pensjonat, choć trzeba się liczyć z dużą odległością od centrum.


Opinie 1-10 z 53

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Zakopane w przewodniku

10 przykazań początkującego narciarza

10 przykazań początkującego narciarza

Chcesz zacząć, ale nie wiesz jak? Kuszą cię ośnieżone stoki, jednak boisz się początków? Ten dekalog pomoże ci postawić pierwsze narciarskie kroki.

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

Góry potrafią być widowiskowe, ale też niebezpieczne. O czym pamiętać i jak należycie przygotować się do wyprawy?

Ferie 2017 – Terminy ferii zimowych 2017

Ferie 2017 - terminy ferii zimowych 2017

Tradycyjnie uczniowie polskich szkół mogą liczyć na dwa tygodnie ferii zimowych. Jak wygląda terminarz ferii 2017?

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Od najbliższego sezonu na fanów szusowania po stokach czeka miła niespodzianka. Projekt Góral Skipass połączy cztery podhalańskie stacje narciarskie.

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Górskie szlaki w naszym kraju oznaczone są kolorami. Narosło wiele mitów dotyczących znaczenia poszczególnych barw. Obalmy te najpopularniejsze.

Za co kochamy Zakopane?

Za co kochamy Zakopane?

Tatr i Zakopanego nie trzeba nikomu przedstawiać ani polecać. Co od wielu dekad przyciąga tylu turystów na Podhale? W czym tkwi fenomen Zakopanego?

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie