Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Pokoje gościnne KAROLCIA

Adres obiektu Rybkówki 8b, 34-500 Zakopane
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 5 opinii
4.1
Wyposażenie 3.2
Czystość 3.4
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.2
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 3.8
Jakość do ceny 4.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-3 z 3

 
 

Andrzej Sieardzki
Dodano: 2016-01-02
Pobyt od: 2010-12-22 do 2015-12-27 IP: xx.170.83.37
 
 
  

Polecam święta w Willi Karolcia, byliśmy w okresie 22-27.12.2015. Wigilia bardzo dobrze przygotowana, dużo jedzenia, wspaniała atmosfera z góralskim zespołem. Śniadanie w formie bufetu- duży wybór, dla każdego coś smacznego :-) pokoje czyste, tv, ciepła woda i ciepło w pokoju!!! Święta w wilii KAROLCIA, to gwarancja spędzenia cudownych, radosnych świat.


 
 

jacekkxd
Dodano: 2014-08-10
Pobyt od: 2014-08-04 do 2014-08-09
 
 
    

Wszystko w jak najlepszym porządku. Nie wiem skąd tyle negatywnych komentarzy. Podczas naszego pobytu była także wycieczka szkolna, która umieszczona była po drugiej stronie domu, dlatego nie czuło się jej obecności, nawet podczas pory wieczornej. Jedzenie pyszne, śniadania pyszne i bardzo sycące :D szczególnie polecam kiełbaskę i domowe masło <3 atmosfera super. Pokoje typowe dla tego typu obiektów i ceny: czyli łóżka szafa półka :D idealny standard :D wrócimy za rok na pewno :D pozdrawiam


 
 

Mateusz
Dodano: 2013-09-24
Pobyt od: 2012-09-20 do 2012-09-23
 
 
   

Witam byłem dokładnie rok temu z wycieczką autokarową. Wszystko w jak najlepszym porządku bez żadnych problemów i myślę że w tym roku tez powtórzę wizytę. Serdecznie polecam


Opinie 1-3 z 3

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Zakopane w przewodniku

10 przykazań początkującego narciarza

10 przykazań początkującego narciarza

Chcesz zacząć, ale nie wiesz jak? Kuszą cię ośnieżone stoki, jednak boisz się początków? Ten dekalog pomoże ci postawić pierwsze narciarskie kroki.

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

Góry potrafią być widowiskowe, ale też niebezpieczne. O czym pamiętać i jak należycie przygotować się do wyprawy?

Ferie 2017 – Terminy ferii zimowych 2017

Ferie 2017 - terminy ferii zimowych 2017

Tradycyjnie uczniowie polskich szkół mogą liczyć na dwa tygodnie ferii zimowych. Jak wygląda terminarz ferii 2017?

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Od najbliższego sezonu na fanów szusowania po stokach czeka miła niespodzianka. Projekt Góral Skipass połączy cztery podhalańskie stacje narciarskie.

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Górskie szlaki w naszym kraju oznaczone są kolorami. Narosło wiele mitów dotyczących znaczenia poszczególnych barw. Obalmy te najpopularniejsze.

Za co kochamy Zakopane?

Za co kochamy Zakopane?

Tatr i Zakopanego nie trzeba nikomu przedstawiać ani polecać. Co od wielu dekad przyciąga tylu turystów na Podhale? W czym tkwi fenomen Zakopanego?

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie